Djurtransporter

Välj djur och se hur en transport kan gå till

Här kan du läsa mer om hur det går till när vi transporterar djur inom Sverige och utomlands.

Transport av husdjur ”djurtaxi”

Hur går en transport av husdjur till och vad behöver du tänka på. Läs mer här om hur en transport av husdjur kan då till. Vi transporterar bl.a hundar, katter samt andra husdjur. Inom Sverige och utomlands. Inom Sverige kallas denna typ av transport ibland för djurtaxi.

Transport av djur till slakt

 
Fjäderfä Get Get Gris Gris Häst Häst Lamm Får och lamm Nötdjur Nöt

Vilka uppgifter behöver jag om mitt djur?

Du behöver bl.a uppge dessa uppgifter i beställningsformuläret för djurtransport.
 
Ange vilket djur det är
Ange ras
Ange ålder på djuret
Ange avreseort
Ange destination
Ange önskar datum för transport

Prisuppgift

Efter att du har skickat in din bokning för transport av djur så går vi igenom den för att på så sätt kunna ge dig ett pris för den önskade djurtransporten.

Efter att du har inkommit med uppgifter till oss om bl.a avreseort och destination kan vi kalkylera priset. Vi svarar till ditt mail med priset och transporttiden. Därefter kan du tacka ja till transporten.

Du får svar på mejlen om prisuppgifter

Vi kommunicerar med dig i första hand via mejl. Vi kommer att kontakta dig på den mejladress du uppger i din beställning. Vi följer upp med dig gällande din transport av husdjur/djur på mejlen så ha koll på även skräpposten då olika mailklienter ibland kan felaktigt hantera mail i skräpposten.

Djurets absoluta säkerhet i största fokus

Djurtransporter.se samarbetar redan med internationella djurtransportörer och har god kännedom om transporter över hela världen och i Sverige. Tillsammans med kunskapen inom djurtransporter kan du känna dig väldigt säker på att Djurtransporter.se gör sitt arbete på ett korrekt sätt. Har du frågor eller funderingar kring djurtransporter inom Sverige, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar alltid fort och har oftast öppet på obekväma tider.

Här nedan hittar du en del frågor och svar som vi brukar få

Hur lång tid tar en transport?

Beroende på avstånd så tar det olika lång tid. Vår förare arbetar för att det ska vara så säkert som möjligt vid transporters samt att det ska gå så fort som möjligt vid djurtransporterna.

Använder ni djurburar?

Ja, det gör vi. Beroende på djurets storlek använder vi olika burar. Djuret kan röra sig fritt i buren och är inte trång.

Vad kostar det?

Olika priser gäller beroende på bland annat avstånd. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare i din beställning av djurtransport