Djurtransporter

Prislista för olika typer av djurtransporter

Olika priser gäller för olika djur och olika sträckor.

Prislista djurtransport inom Sverige

För dig som vill att vi transporterar ett djur inom Sverige så varierar priset beroende på sträcka, typ av djur. Vilket transportmedel vi använder oss av och liknande. För att få prisuppgifter gällande just din djurtransport så behöver du boka en djurtransport hos oss. (Ej bindande) så återkommer vi med ett pris.

Prislista djurtransport utomlands

För dig som vill att vi transporterar ett djur till eller från utlandet så varierar priset beroende på sträcka, typ av djur. Vilket transportmedel vi använder oss av eller liknande. Ibland använder vi oss av bilen och ibland tar vi flyget samt kombinerar vi även dessa alternativ. Prisuppgift får du genom att boka en djurtransport hos oss. (Ej bindande) så återkommer vi med ett pris.

Vi erbjuder bra priser för djurtransporter?

Vi på djurtransporter erbjuder bra priser på olika typer av djurtransporter. För dig som behöver få ett djur transporterat så hjälper vi mer än gärna till med detta. Kontakta oss så berättar vi mer eller boka en djurtransport hos oss för att på så sätt kunna erhålla ett pris för just din önskade djurtransport.

Prisuppgift

Efter att du har skickat in din bokning för transport av djur så går vi igenom den för att på så sätt kunna ge dig ett pris för den önskade djurtransporten.

Efter att du har inkommit med uppgifter till oss om bl.a avreseort och destination kan vi kalkylera priset. Vi svarar till ditt mail med priset och transporttiden. Därefter kan du tacka ja till transporten.

Du får svar på mejlen om prisuppgifter

Vi kommunicerar med dig i första hand via mejl. Vi kommer att kontakta dig på den mejladress du uppger i din beställning. Vi följer upp med dig gällande din transport av husdjur/djur på mejlen så ha koll på även skräpposten då olika mailklienter ibland kan felaktigt hantera mail i skräpposten.

Djurets absoluta säkerhet i största fokus

Djurtransporter.se samarbetar redan med internationella djurtransportörer och har god kännedom om transporter över hela världen och i Sverige. Tillsammans med kunskapen inom djurtransporter kan du känna dig väldigt säker på att Djurtransporter.se gör sitt arbete på ett korrekt sätt. Har du frågor eller funderingar kring djurtransporter inom Sverige, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar alltid fort och har oftast öppet på obekväma tider.

Här nedan hittar du en del frågor och svar som vi brukar få

Hur lång tid tar en transport?

Beroende på avstånd så tar det olika lång tid. Vår förare arbetar för att det ska vara så säkert som möjligt vid transporters samt att det ska gå så fort som möjligt vid djurtransporterna.

Använder ni djurburar?

Ja, det gör vi. Beroende på djurets storlek använder vi olika burar. Djuret kan röra sig fritt i buren och är inte trång.

Vad kostar det?

Olika priser gäller beroende på bland annat avstånd. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare i din beställning av djurtransport