Djurtransporter

Transport av djur utomlands – Boka

Här kan du läsa mer om transport av djur utomlands samt beställa och boka.

Transport av djur utomlands

Använd Djurtransporter.se när du vill transportera ditt djur säkert utomlands. Vi ordnar med djurtransporter över hela världen. Välj avreseort och destination – vi sköter om resten. Snabba, smidiga och säkra transporter för ditt husdjur och/eller andra djur. Du kan boka transport till hund, katt och andra husdjur/djur i samma storlek och vikt som hundar och katter.

Så bokar du en djurtransport

För att kunna boka en djurtransport behöver du klicka på knappen ovan ”Boka djurtransport”. Fyll sedan i formuläret med nödvändiga uppgifter så tar vi sedan kontakt med dig för ett prisförslag. Olika priser gäller för olika djur och transportsträckor. Du får ett prisförslag inom kort. Vi är oftast väldigt snabba. Välkommen med din bokning.

Vilka uppgifter behöver jag om mitt djur?

Du behöver bl.a uppge dessa uppgifter i beställningsformuläret för djurtransport.
 
Ange vilket djur det är
Ange ras
Ange ålder på djuret
Ange avreseort
Ange destination
Ange önskar datum för transport

Prisuppgift

Efter att du har skickat in din bokning för transport av djur så går vi igenom den för att på så sätt kunna ge dig ett pris för den önskade djurtransporten.

Efter att du har inkommit med uppgifter till oss om bl.a avreseort och destination kan vi kalkylera priset. Vi svarar till ditt mail med priser och transporttider. Därefter kan du tacka ja till transporten.

Du får svar på mejlen om prisuppgifter

Vi kommunicerar med dig i första hand via mejl. Vi kommer att kontakta dig på den mejladress du uppger i din beställning. Vi följer upp med dig gällande din transport av husdjur/djur på mejlen så ha koll på även skräpposten då olika mailklienter ibland kan felaktigt hantera mail i skräpposten.

Djurets absoluta säkerhet i största fokus

Djurtransporter.se samarbetar redan med internationella djurtransportörer och har god kännedom om transporter över hela världen och i Sverige. Tillsammans med kunskapen inom djurtransporter kan du känna dig väldigt säker på att Djurtransporter.se gör sitt arbete på ett korrekt sätt. Har du frågor eller funderingar kring djurtransporter utomlands?, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar alltid fort och har oftast öppet på obekväma tider.

Här nedan hittar du en del frågor och svar som vi brukar få

Hur lång tid tar en transport?

Beroende på avstånd så tar det olika lång tid. Vår förare arbetar för att det ska vara så säkert som möjligt vid transporters samt att det ska gå så fort som möjligt vid djurtransporterna.

Använder ni djurburar?

Ja, det gör vi. Beroende på djurets storlek använder vi olika burar. Djuret kan röra sig fritt i buren och är inte trång.

Vad kostar det?

Olika priser gäller beroende på bland annat avstånd. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare i din beställning av djurtransport