Djurtransporter

Barnrättsgruppen har en tjänst där familjer kan få ett skydd mot tvångsåtgärder som riktas mot barnen av våra svenska myndigheter.

Sådana åtgärder har kommit att bli allt vanligare i Sverige och är man en vanlig familj så slåss man oftast mot en stor och stark statsapparat som oftast vinner då man som barnfamilj varken har tid eller ekonomi för att driva frågan ur ett rättvist perspektiv.

Att skydda ens egna barn mot många gånger olagliga tvångsåtgärder är i det närmaste ett krav från varje förälder i Sverige.

Omdömen som Barnrättsgruppen får är jättefina och de arbetar på ett sätt som ingen annan faktiskt gör i Sverige. Det finns flera fina recensioner om Barnrättsgruppen där man bland annat får höra hur duktiga de är på att sätta föräldrarnas intresse före allt annat.

Besök Barnrättsgruppen.se